Ingrediente:
- 1 kg cartofi ;
- 600 g pastrama afumata ;
- 400 gr carnaciori de bere ;
- 1 ardei kapia ;
- 1 ceapa rosie ;
- 1 leg. ceapa verde ;
- 80 ml ulei ;
- sare ;
- usturoi praf ;
- boia de ardei dulce ;
- mozzarella ;
- 600 g pastrama afumata ;
- 400 gr carnaciori de bere ;
- 1 ardei kapia ;
- 1 ceapa rosie ;
- 1 leg. ceapa verde ;
- 80 ml ulei ;
- sare ;
- usturoi praf ;
- boia de ardei dulce ;
- mozzarella ;
Mod de preparare:
Cartofii se curata de coaja, se spala si ii taiem cubulete potrivite. Se gatesc 10 min la aburi sau se fierb in apa clocotita cu sare, apoi se scurg.
Intre timp, pregatim carnea, ceapa si ardeiul pe care ne vom taia fideluta.
Punem tigaia pe foc, unde vom cali pentru inceput ardeiul, carnea si ceapa ( atat cea rosie, cat si cea verde) pt 10 minute, la foc tare, apoi adaugam cartofii, carnaciorii si condimentele si punem la cuptor, unde mai lasam inca 15-20 minute la foc domol.
Stingem aragazul, adaugam mozzarella si servim alaturi de salata preferata : ridiche, pepene murat,
castraveti la otet, etc.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
PAREREA TA ?