Ingrediente:
- 5 kg. gogosari;
- 700 gr. zahar;
- 1 l otet;
- 4 linguri boabe de mustar;
- 3 linguri sare grunjoasa;
- 1 lingura boabe de piper;
- 5 foi de dafin;
- 1 bucata hrean radacina;
OPTIONAL :
- 1 buc. conopida;
- 3 morcovi;
Mod de preparare:
Compozitia - Mai intai pregatim amestecul in care vom mura gogosarii din 700 gr zahar, 1 l otet, 4 linguri boabe de mustar, 3 linguri sare grunjoasa, 1 lingura boabe piper si cateva foi dafin. Amestecam zaharul cu otetul, sarea, boabele de mustar si de piper, si foile de dafin. Compozitia se pune pe foc, se amesteca pana zaharul se dizolva complet, astfel incat gogosarii sa iasa foarte gustosi. Nu trebuie neaparat compozitia sa fie clocotita. Cand sarea si zaharul s-au dizolvat, stingem focul si acest amestec va fi lasat sa ajunga la temp. camerei.
Intre timp, gogosarii se spala, se taie in jumatati si se curata de seminte si de cotor, si apoi tocam gogosarii in felii subtiri, de grosimea unui deget. Se pun intr-un vas incapator, deoarece isi vor lasa foarte mult suc.
Find the best casinos in Maryland with the best bonus codes
RăspundețiȘtergereThese gambling 김포 출장마사지 sites are 천안 출장마사지 the 목포 출장샵 best you 서울특별 출장마사지 can find at Hollywood Casino & Racetrack. With the best bonus codes and offers, it's 광양 출장샵 time to check out