- 800 gr. fusilli;
- 500 g pipote si inimi;
- o ceapa;
- 3 ardei kapia;
- 2 morcovi;
- 200 ml suc de rosii;
- 5 catei de usturoi;
- o legatura patrunjel;
- sare, piper si ulei;
- branza Emmental razuita;
Mod de preparare:
Spalam bine pipotele si inimile apoi le punem la fiert pt aprox 1 h.
Intre timp, curatam si spalam ceapa, ardeiul gras si morcovii. Taiem legumele marunt si le punem la calit in cateva linguri de ulei, pt 10 min.
Adaugam pipotele si inimile, sucul de rosii, apoi condimentam preparatul cu sare si piper. Lasam tocanita de pipote si inimi la fiert inca 10 minute, dupa care oprim focul si adaugam usturoiul taiat felii subtiri si patrunjelul. Amestecam, lasam cateva min, sa se intrepatrunda aromele.
Separat se fierb pastele in apa cu sare, conform instructiunilor de pe pachet.
Asezam apoi pe farfurie, mai intai patul de fusilli, pipotele, cateva linguri de sos si legumele calite, pt culoare si emmentaler deasupra. Un adevarat dezmat!
Sigur o sa ne placa tare mult. Mai ales celui mic.
RăspundețiȘtergereVa asigur ca e delicios. Si eu voi repeta reteta curand..
RăspundețiȘtergere