sâmbătă, 15 martie 2014

Braila, la Romanii au talent



  Printre atatea rele care se intampla in orasul nostru, avem si lucruri, si oameni cu care ne mandrim. Incepand de la nume grele din istorie si nu numai, care au lasat ceva in urma orasului nostru ( ex. Ana Aslan, si altii) pana la concurentul ce a reprezentat Braila aseara la emisiunea de la Pro TV, Romanii au talent. Tanarul ce a uimit juriul, si pe cei prezenti in sala se numeste Gabriel Bucur si talentul sau m-au facut mandra de faptul ca sunt braileanca. 


    Nu sunt o cunoscatoare a acestui gen de muzica, si chiar fara o voce formata, lucrata, profesionista, acest tanar promite f. mult, daca va studia in continuare. Si asa cum spune si Andra, vom mai auzi de el, cu siguranta.
Il asiguram ca Braila il sustine si chiar si de aici, de acasa, a primit la fel de multe aprecieri si aplauze. Cu 3 de DA, Gabriel merge mai departe in etapa urmatoare si ii tin pumnii, sperand sa ajunga in marea finala.
  Fara a fi subiectiva, cred ca e cel mai talentat de pana acum, si poate cine stie, cu multa munca si noroc, se va numara printre finalistii acestei editii. Noi ii uram multa barfa! Cu modestia si vocea sa are toate sansele.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PAREREA TA ?