vineri, 1 iulie 2016

Muschiulet de porc cu legume la tigaie

Ingrediente:
1 kg muschiulet de porc ;
1 kg ciuperci ;                             ardei gras rosu 2 buc ;
ulei ( pt prajit )
condimente ( usturoi praf, rozmarin, cond. universal )
ceapa verde;






Mod de preparare:
  Muschiuletul se taie cubulete. Se incinge ulei intr-o tigaie cu margini inalte. Prajirea carnii de porc la foc potrivit, pe fiecare parte garanteaza obtinerea unui preparat deosebit ! 








Pregatim legumele intre timp, dupa preferinta fiecaruia. Eu am taiat morcovul rondele, ardeiul fasiute si ciupercile in functie de marimea lor in jumatati, sferturi. 



 Le-am adaugat langa carne, impreuna cu condimentele. 
Timpul de preparare - aprox 45 min, pana cand carnea prinde o culoare rumena si legumele calite devin moi, suculente. 


* Optional, spre sfarsitul prajirii, cand bucatile de carne s-au rumenit usor, iar legumele s-au inmuiat, se poate adauga dupa preferinte smantana, sos de rosii. zeama de lamaie sau vin.
Preparatul se serveste cald, presarat cu verdeata (patrunjel, marar, ceapa verde, busuioc), taiata marunt.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PAREREA TA ?