vineri, 14 iunie 2013

Cu AutoHut, in vacanta


  
   Va mai amintiti de domnul Goe? El inca mai exista. Nu e vorba de o gluma sau un apropo despre cineva anume, chiar traieste, e un tanar chipes si intelectual. Timpul i-a fost benefic, in aceasta perioada punand burta serios pe carte. De la elevul repetent, cu greseli gramaticale in vocabular, acum tanarul Goe e elev eminent la un liceu de prestigiu din orasul sau. De curand a terminat si o scoala de soferi, si mam-mare, mamitica si tanti Mita au vrut sa-i faca puisorului un cadou, asa ca toate economiile lor s-au dus pe o masina noua pe care i-au oferit-o drept multumire pt rezultatele lui la invatatura.
Odata cu terminarea liceului, cele 3 doamne hotarasc si o mica vacanta pe plaiurile mioritice, cu masina de data aceasta. Nu de alta, dar doreau sa se bucure impreuna de un alt confort, diferit de cel al trenului si sa-i testeze calitatile de sofer tanarului Goe. Asa ca duminica dimineata, ferchezuiti din cap pana in picioare, pornesc la drum, bucurosi nevoie mare. In drumul lor se opresc bineinteles si prin urbea X, unde odinioara asteptau trenul ce avea sa-i duca la capitala. Goe si familia, emotionati, tresar la vedera peronului, traiesc un moment de nostalgie si cu zambetul pe buze pornesc mai departe. Ajung intr-un tarziu in zona Moldovei, unde asista la slujba manastirii Putna si viziteaza apoi si alte obiective turistice. Femeile cumpara cateva suveniruri. Goe e rabdator si amabil, si odata cu venirea serii hotaraste sa ceara lamuriri despre cazarea peste noapte, pt ca nu aveau nimic organizat din timp. Este indrumat de un localnic catre o pensiune situata la doar cateva strazi distanta de unde lasase automobilul. Auzind discutia, femeile il urmeaza cu mandrie si se indrepta impreuna spre straduta unde parcase puisorul. Urca cu grija in masina cea noua si fara nici o urma de teama se pregatesc sa ajunga la pensiune. Insa ce sa vezi? Masina nu vroia sa porneasca si pace. Goe ridica din spanceana uimit, incearca din nou, insa nu reuseste. Iese din masina deschizand curios capota, unde arunca o privire. Avea cateva notiuni elementare de mecanica, invatate la scoala, incearca cateva manevre, dar constata ca e depasit de situatie. Femeile ramase in masina, linistite la inceput cu gandul ca “marinelul” de alta data se va descurca, incep sa se agite, intrebandu-se ce s-o fi intamplat. Goe se invarte in jurul masinii cautand solutii. Brusc isi aminteste de magazinul de pise auto online AutoHut, despre care citise pe internet in urma cu cateva zile. Stia ca magazinul are preturi mici, ofera garantie pt produsele sale si sigur va gasi piesa buclucasa care ii facea probleme, pt ca are in stoc peste 200.000 de piese.
   Nimic mai simplu. Se foloseste de telefonul performant, cumparat din ultima bursa scolara si apeleaza la acestia, cerand cateva sfaturi, caci se innoptase deja si nu era nimeni pe drum, sa fi cerut ajutor. A fost lamurit despre ce ar fi vorba, o banala problema la motor si se pare ca avea nevoie de o sonda lambda.


  Cu greu a ajuns la pensiune unde s-au odihnit peste noapte si a doua zi primise piesa de care avea nevoie, a montat-o conform instructiunilor si problema a fost rezolvata. Au mai petrecut cateva zile in imprejurimile zonei, vizitand muzee si gradina botanica din Iasi, dupa care s-au intors catre casa, cu inima impacata ca problema masinii a fost rezolvata si au avut parte de o vacanta pe cinste. Despre patania masinii vor avea ce povesti doamnele intre ele si Goe amicilor sai, mult timp de aici incolo, si multumit fiind de serviciile oferite nu va ezita sa recomande si altora acest magazin online de piese auto.


- articol scris pentru BlogAwards

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PAREREA TA ?