vineri, 3 martie 2017

Pulpe de pui cu ciuperci si sos de rosii la cuptor

Ingrediente:

- 4 pulpe de pui;
- 600 gr ciuperci;
- o capatana usturoi;
- 300 ml suc de rosii;
- mix condimente pui;


Mod de preparare:

Parlim, curatam si spalam pulpele de pui.
In functie de dimensiunea tavii, pe puteti portiona sau lasa intregi. Le asezam in tava unde urmeaza sa adaugam si celelalte ingredinte. .
Le condimentam pe ambele parti, cu ce aveti la indemana (  poate fi vegeta, piper, boia, etc)
Adaugam usturoiul curatat si taiat, apoi ciupercile curatate si taiate in felii potrivite.
Turnam o cana cu apa si dam tava la cuptorul preincalzit la foc mediu.


Dupa o jumatate de ora adaugam sucul de rosii si mai lasam sa fiarba aproximativ 15 minute, pana pulpele sunt bine patrunse si sosul s-a ingrosat putin.
Este o mancarica delicioasa pe care o putem servi ca atare sau alaturi de salata preferata sau piure de cartofi.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PAREREA TA ?