miercuri, 13 martie 2013

Cel mai bun fotograf de nunta



  Citisem de ceva timp cartea Nu renunta niciodata!, scrisa de Donald Trump, o carte uimitoare si plina de invataminte despre drumul sau catre succes. Dar care trebuia restituita bibliotecii. Asa ca m-am trezit din zori sa-mi pot organiza programul, pentru a ajunge in drumul meu si la biblioteca.

  Nu imi propusesem sa zabovesc aici decat de 5 minute, pentru ca lucrul asta nu dura mai mult si nici programul incarcat nu imi permitea. Grabita am intrat in holul bibliotecii unde observasem desfasurarea unei expozitii foto si multi specialisti, invitati din toata tara. Nu am acordat atentie acestui lucru, pana cand privirea mi-a cazut pe o fotografie. Era o expozitie tematica, despre cel mai important eveniment din viata unei femei, nunta. M-am oprit pentru o clipa, uimita de ceea ce vazusem si cu cat vizionam mai multe, devenisem mai fascinata, uitand complet de restul programului. M-am straduit sa trec neobservata prin multimea de persoane aflate acolo, mai ales ca nu eram o cunoscatoare in arta fotografiei.





Autorul expozitiei era chiar Lucian Joita, cel mai bun fotograf de nunta din Bucuresti, despre care citisem o gramada de recomandari pe site-uri de profil, din partea miresicilor. Insa nu credeam ca il voi intalni si personal. Normal ca m-a observat inca de la intrarea in biblioteca si elegant s-a indreptat catre mine, citindu-mi in privire satisfactia a ceea ce vazusem si a muncii lui. M-a salutat politicos si am schimbat, timida, cateva vorbe. Mi-am dat seama cat de putine stiu despre fotografie, desi am acasa albume intregi, dar realizate la nivel de amator, in joaca. Ce mi-a placut la aceasta expozitie a fost faptul ca nu erau fotografii banale, erau un amalgam frumos de culoare, lumina, sentimente si pasiune. In scurta discutie purtata cu fotograful Joita am reusit sa-i smulg cateva marturisiri despre fotografie, in viziunea sa, dar cea mai importanta a fost definitia data fotografiei, pe care am s-o citez, pentru ca mi-a placut foarte mult:

“Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa, este arta de a desena cu lumina, este poarta catre trecutul nostru.”


Conversatia asta mi-a ramas mult timp in minte si asa se face ca am hotarat inscrierea mea din toamna acestui an la Facultatea de Arte Plastice din Bucuresti unde voi studia profilul foto – video. 
Mai  pastrez si astazi cartea sa de vizita si ma gandesc cu drag la tot ce am vazut la expozitie, pentru ca asta m-a facut sa-mi indrept pasii catre acest domeniu. Sper sa-i calc pe urme, fiindu-mi un bun mentor, prin cuvintele cu care mi-a descris arta fotografica. Il recomand la randul meu viitoarelor mirese, ca si fotograf  nunta Bucuresti, pentru ca aici, la capitala, va puteti organiza nunta de vis. Pe site-ul sau gasiti deasemenea si servicii foto video nunta Bucuresti, pentru ca pachetul sa fie complet si amintirile voastre sa dainuie in timp, prin calitatea oferita.


- articol scris pentru Blogawards ;

Un comentariu:

  1. Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aduc înapoi, dar eu sunt tipul care nu credea niciodată în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care ma ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistența lui în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
    1) vrăji vrăji
    2) vrăji pierdute
    3) Vrăjile divorțului
    4) Vrăjile căsătoriei
    5) Vraja de legare.
    6) vrăji de rupere
    7) Înlăturați un iubit trecut
    8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
    9) doresc să-ți satisfacă iubitul
    Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
    ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

PAREREA TA ?