joi, 21 martie 2013

Povestea reusitei mele



Cei din jur, familia, prietenii, toti imi spun ca sunt o fire luptatoare. E timpul sa las modestia deoparte, sa le dau dreptate si sa afirm sus si tare ca SUNT MANDRA DE MINE! Motivele sunt multe, dar cel mai important e cel pe care simt sa-l impartasesc cu voi toti.
  In urma aplicarii pentru un post de specialist Microsoft astazi am primit vestea cea mare. Am obtinut jobul pe care mi-l doream, desi concurenta a fost acerba, dar si ambitia mea a fost una pe masura. Competentele tehnice dobandite pe bancile facultatii, pasiunea pentru inovatie si nivelul avansat la lb. engleza au fost atuurile care au dus la acest rezultat.
  Acest merit este in primul rand al parintilor mei, ce in clipa asta nu-si mai incap in piele de bucurie si spun tuturor ca sunt mandria lor. M-au sustinut, mi-au fost aproape, m-au incurajat si iata ca a venit vremea sa culeg roadele muncii mele. Acesta reusita imi va aminti totdeauna de invatamintele lor. Nu degeaba se spune ca cine are carte, are parte!
  Sunt convinsa ca ma asteapta o experienta frumoasa, interesanta, in sanul acestei companii.
  O implinire sufleteasca asemanatoare am simtit si la absolvirea Politehnicii Bucuresti, cand parintii m-au felicitat intr-un mod deosebit. Dupa zile in sir de cautat prin magazine (pentru ca ne place sa marcam evenimentele fericite prin cadouri) au complotat imreuna cu Luminita, prietena mea de-o viata, ce i-a ajutat sa puna totul la cale si a iesit un chef de pomina. 



Sticla din imagine o pastrez si astazi, este cea din care am servit sampanie atunci si care are o valoare sentimentala foarte mare, printre multe alte cadouri primite. Nu e o banala sticla, pe care toata lumea o arunca, are scris pe ea numele meu si anul absolvirii, iar pe spate un citat emotionant. E realizata de cei de la Cadouri Emma, si pentru ca nu i-am uitat si mi-a placut foarte mult idea, anul acesta de 8 Martie am apelat la ei pentru ca stiam ca aici gasesc cadouri femei si mai ales ceasuri de mana pentru mama si prietena mea. E locul perfect de unde puteti comanda diferite cadouri, si personalizate pe deasupra, in functie de evenimentul din viata voastra.

  Ma astept si de aceasta data sa se intample la fel. Inca nu am reusit sa vad daca pun ceva la cale, dar va tin la curent..:)






-articol scris pentru BlogAwards


Un comentariu:

  1. Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aduc înapoi, dar eu sunt tipul care nu credea niciodată în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care ma ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistența lui în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
    1) vrăji vrăji
    2) vrăji pierdute
    3) Vrăjile divorțului
    4) Vrăjile căsătoriei
    5) Vraja de legare.
    6) vrăji de rupere
    7) Înlăturați un iubit trecut
    8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
    9) doresc să-ți satisfacă iubitul
    Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
    ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

PAREREA TA ?