luni, 17 martie 2014

Gerlinea, aliatul siluetei mele



  Dragelor,  stiu ca multa lume se intreaba ce e de facut in lupta cu kilogramele. Mai ales ca se apropie vara, si ne dorim sa fim frumoase si sanatoase!
Trebuie sa recunosc ca nu prea mi-a  placut sportul, decat privit din fotoliu, la televizor. Sa munceasca altii, iar eu sa-i privesc. Cam asa gandeam in trecut  :) 


Comoditatea, lipsa hidratarii suficiente, dar si  stilul de viata haotic mi-au daunat organismului, cu timpul luand proportii. Asa ca am recurs la cateva masuri. Si bine am facut, pentru ca se vad diferentele, mai ales la cantar. 


   Decizia de a-mi schimba alimentatia si stilul de viata m-a facut sa arat si sa ma simt mai bine in pielea mea. Stiu ca si voi treceti prin asta, si de aceea trebuie sa va spun secretul meu. 
Dupa mai multe eforturi de a slabi, doar Gerlinea m-a ajutat sa ajung la aceste rezultate. Am aflat de ele  pe site-ul nutrivita.ro, tot cautand, disperata, ceva care sa ma ajute sa scap de surplusul de greutate. 


  Pentru ca nu am vrut sa-mi pun sanatatea in pericol, am mers la un specialist in nutritie, unde dupa o scurta evaluare, m-a sfatuit sa am incredere in produsele Gerlinea. Mi-a explicat faptul ca sunt avizate de institutiile abilitate, contin vitamine si minerale care intaresc sistemul imunitar, deci nu contin substante dubioase, dau senzatia de satietate prin continutul ridicat de proteine si nu aduc decat beneficii.
Si a avut, intradevar, dreptate.. Acum am mai multa energie, pielea si-a recapatat stralucirea, iar eu ma declar multumita. Ma simt fantastic!
  De aceea, dorinta de a slabi e singura de care aveti nevoie. In rest, Gerlinea isi face treaba asa cum trebuie, iar rezultatele le veti simti la scurta vreme. Efortul de a slabi nu e deloc prea mare, cu aceste substitute de masa, mai ales la micul dejun, dar si gustari, in timpul zilei. 
  Batoanele de ciocolata, cocos, si biscuitii sunt preferatele mele, atunci cand am pofta de ceva dulce, fara frica caloriilor. ( doar 116 kcal / portie). Si zaharul l-am inlocuit cu succes, datorita indulcitorilor naturali. 
Nu am uitat nici de fructe, pentru ca au un rol foarte important. Imi asigura un aport de vitamine esentiale. Simplu, eficient si sanatos :).




  Prietenele mele au uitat de excesele alimentare si shaorma. Si ele si-au schimbat stilul de viata si rezultatele nu au intarziat sa apara! Ni se intampla uneori sa vorbim ore in sir la telefon, in care imi spun ca adora sa se privesca in oglinda si cat sunt de multumite de alegerea facuta.


Iar in weekend mai organizam shake party-uri, in care ne amuzam copios, privind pozele de demult, unde aveam acei “colacei” inestetici.
  Si iubitul meu a remarcat schimbarea si ma complimenteaza zilnic.. O viata implinita, o stare de bine, silueta perfecta  si admiratia celorlalti le-am redobandit doar datorita nutritionistilor francezi care au inventat Gerlinea. De aceea recomand cu caldura produsele lor. 


  Tu ce mai astepti? Scapa de complexul greutatii excesive. Incearca Gerlinea. Economisesti chiar cativa banuti, cu promotia acesta. Pe mine m-au cucerit!
Ce spui, accepti provocarea?





Articol scris pentru Blogawards – campania Gerlinea;


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PAREREA TA ?