vineri, 22 iunie 2012

CE ESTE PRIETENIA ?



  Prietenie este atunci cand vine cineva, o persoana in viata ta si-ti umple golul din inima pe care il simti si nu-l poti acoperi cu nimic altceva,este momentul in care cineva vine atunci cand ai nevoie cel mai mult,cand toata lumea pleaca, el a venit si e alaturi de tine.
Un prieten este acela care te accepta cu toate defectele pe care le ai, indiferent daca esti bogat,daca esti sarac,indiferent ca esti frumos sau urat, indiferent de toate trairile prin care ai trecut. Prietenia poate sa nu dispara niciodata.Multa lume spune ca prietenia adevarata nu exista, si eu tind sa cred lucrul asta,dar in viata nu e important atat de mult cat dureaza o prietenie, ci e important ca acea persoana care a intrat in viata noastra cat de mult isi lasa amprenta asupra inimii noastre, asupra cursului vietii noastre si cat de mult in inima noastra,acolo, a lasat un loc pe care, poate, nu-l va acoperi nimeni niciodata.
Un prieten este acela care te ridica din prapastia adanca in care ai cazut sau te ridica din situatiile cele mai grele,in care nimeni nu indrazneste sa se apropie de tine, nimeni nu indrazneste sa-ti spuna unde ai gresit si nimeni nu-ti spune care sunt defectele tale.
Hmm, prieten…niciodata nu vom gasi definia unui prieten.Este acea persoana care iti aduce zambetul pe buze chiar si atunci cand o lacrima se scurge incet pe obraz.Prietenul este ca o raza de soare ce la inceput te incalzeste putin si apoi tot mai mult,pana cand simti pana in interiorul tau caldura acelui soare.
Prietenia e cel mai frumos lucru care poate aparea intre 2 sau mai multi oameni, lucru special, de incredere, dragoste, afectiune, un lucru care l-a realizat D-ZEU  cu noi pt a nu ne simti singuri pe Pamant.Un prieten adevarat te va lasa sa plangi pe umarul lui, sa spui toata durerea,iar  atitudinea lui va face cat milioane de cuvinte.Un om cu prieteni e un om binecuvantat, un om norocos.
Prietenia e o bijuterie rara in care trebuie investita multa daruire, in care exista puncte comune,e ceva care vine din inima, e acel cineva care poate pastra un secret, in preajma caruia putem fi relaxati intotdeauna. A nu se confunda cu sentimentul de iubire,cu prieteni nu discutam intimitati,poate doar femeile sau barbatii, intre ei isi mai fac mici marturisiri, in cazul prieteniilor cu sexul opus nu facem confidente decat daca trecem acea bariera spre o relatie amoroasa.


Un comentariu:

PAREREA TA ?