sâmbătă, 30 iunie 2012

despre SUTURILE IN FUND


Șutul în fund e un pas înainte dacă:
A. Înve
ți ceva din asta.
B. Po
ți măcar să spui : – ”Am trecut prin asta, uite care e sfatul meu ....”

Șutul în fund vine de multe ori de unde nu te aștepți și e ceva ce nu prea poți opri cu puterea propriei tale minți. E de multe ori inevitabil și cu câteva clipe înainte să-ți atingă posteriorul, te întorci să-l primești cu putere, din plin. Uneori, vine și pe neașteptate, dar acel șut în particular presupune că undeva ai făcut o greșeală.
În schimb, șutul așteptat vine de la oameni care sunt prea buni să fie așa mereu, situații care îți sunt mult familiare și de la care speri să scoti mai departe numai ce e bun și despre care știi în sinea ta că n-o să continue la nesfârșit.
Și după ce îl primești, într-un final, te analizezi în locul în care ai căzut: te târâi să nu te mai vadă nimeni sau te ridici, te scuturi și te mândrești cu locul dureros?
Mi-am amintit si voi reda acum vorbele  unui om care spunea asa:
" Chiar daca, esti frant, din nou si din nou, nu renunta, mergi inainte. Cand esti suficient de perseverent, orice obiectiv, este la indemana ta.
Chiar daca, nimeni nu te crede, insista sa ramai sincer. Fii staruitor in adevar, asa, puterea va fi intotdeauna de partea ta.
Chiar daca, nu poti vedea tot drumul pana la capatul lui, fa primul pas si mergi mai departe. De fiecare data, cu cat progresezi mai mult, poti gasi noi modalitati de-a face chiar mai mult decat ti-ai dorit.

Chiar daca rezultatele nu sunt tocmai cele la care te asteptai, continua sa faci eforturi. Fiecare noua zi, iti va aduce mai multa experienta, mai multa intelepciune si vei fi mult mai eficient.
Chiar daca ai fost profund dezamagit in trecut, concentreaza-te asupra posibilitatilor pozitive necesare pentru viitorul pe care-l alegi sa-l ai, incepand chiar de acum.
Pentru implinirea visurilor tale, se merita orice efort ! "
Asa ca singurul meu indemn e : LUPTA SI IAR LUPTA !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PAREREA TA ?