joi, 21 iunie 2012

ce inseamna ACASA ?


  Cum au mai spus si altii, acolo unde este inima ta. Inima noastra de obicei este la locurile petrecute cu cei dragi si la locul unde te-ai format si te-ai dezvoltat avand ganduri si sentimente.
Acasa reprezinta locul in care omul intotdeuna se intoarce, este locul in care traieste alaturi de familia sa, cu bucurii, tristeti, este locul in care primeste prima educatie, locul in care isi gaseste apartenenta la propria personalitate si originile sale .Este locul in care se simte in siguranta, in care invata sa-si iubeasca familia si apropiatii.
 Si intr-adevar proverbul "Nicaieri nu-i ca acasa" este adevarat, cel putin din punctul meu de vedere. Nu vi s-a intamplat vreodata sa ajungeti intr-un loc,sa locuiti cateva zile in alta parte unde multe nu sunt ca in caminul vostru? Nimic nu se compara cu locul acela, in care ai copilarit, locul in care ai ras cu gura pana la urechi, unde ti-ai gasit echilibrul si imbratisarile sincere ale celor dragi.Si locul in care iti incarci bateriile mereu. Acolo unde te simti bine,  unde uiti de necazuri, locul in care intotdeauna te simti binevenit, unde miroase a paine calda, a mancarea care iti place… Locul unde  inima se regaseste.
Dar cred ca mai bine exprima regretatul Gil Dobrica despre ce inseamna ACASA….


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PAREREA TA ?